TV/ internet

 

Kabel-TV i ejendommen

OBS: Generalforsamlingen vedtog fremover at have Bolignet Aarhus som tv-udbyder. Bestyrelsen har besluttet at overgå til den nye udbyder pr. 1. april 2017. Det er fremover frivilligt, om man vælger at have tv-pakke via den fælles udbyder.

 

Ejendommens kabel-TV leveres af YouSee. Alle lejligheder betaler for grundpakken sammen med fællesudgifterne. Grundpakken kan i henhold til vedtægterne ikke afmeldes. Opgradering til YouSee mellem- eller fuldpakke bestilles direkte hos YouSee på yousee.dk, og merydelsen betales direkte til YouSee.

Oplysninger om TV programpakker, priser og forskellige tilvalgsydelser kan findes på: yousee.dk

En oversigt over kanaler og frekvenser kan findes ved at indtaste adressen her: YouSee kanaloversigt

Hjælp til fejlfinding på dit TV-signal kan findes her: YouSee - Godt signal

Alle spørgsmål og klager vedrørende TV bedes rettet til YouSee, der også er ansvarlige for vedligeholdelsen af ejendommens kabel-TV.

Se desuden YouSee TV infokanal : Kanal S11, Frekvens 231,25

 

Internet i ejendommen

Internet i ejendommen kan enten købes gennem Fiberby, som ejerforeningen har en aftale med, eller de øvrige internetudbydere.

Internet via Fiberby kræver, at der i lejligheden er lagt LAN-kabel ind fra det fælles net. Det er en privat installation. Såfremt der ikke allerede eksisterer LAN-kabel i din lejlighed, kan du få det etableret af Fiberby. Du bekoster selv denne udgift.

 

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København