Angående kælderrum

Dato:
20/11 - 2017

Kære #NAME#

Ejere af lejligheder i Ejerforeningen Seierøehus (det vil sige ikke lejere) har i dag fået en mail, hvor de bliver bedt om at tømme deres kælderrum inden 1. december. Det er korrekt, at der efter planen bliver behov for at tømme nogle kælderrum. Men så vidt bestyrelsen har været orienteret, er det IKKE ALLE kælderrum, men blot en andel, hvor kloak-firma har brug for at komme til pga. hårdt tiltrængt renovering af kloakerne.

Her er kort, midlertidig information - og vi sender mere information ud, så snart vi ved mere.

Vi er pt. i gang med at afklare, hvad der er gået galt - og hvem der skal tømme kælderrum. Kloakarbejdet skal efter planen starte i den sydlige del, der er tættest Mozartsvej, men vil gradvist rykkes nordligere.

2) Ejerforeningen har forskellige rum, som ville kunne bruges som midlertidige opbevaringsrum. De vil være delte - så opbevaring af sager vil være på eget ansvar.

3) Vi arbejder på at få sat en container op til storskrald til dem, der ønsker at få ryddet op samtidig.

4) Vi er kede af den korte frist. Årsagen bunder i, at vi har ansøgt kommunen om støtte til kloak-arbejdet, og vi har ventet på tilsagnet.
Uanset hvad vil dette være til stor gene for nogle af vores beboere. Det er vi kede af i bestyrelsen. Vi arbejder på at mindske generne så meget som muligt.

For dem der er på Facebook, så har vi også på foreningens facebookside lavet en opdatering: https://www.facebook.com/groups/1029688233756187/permalink/1662072877184383/

Mvh bestyrelsen for Ejerforeningen Seierøehus

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København