Kommunen fandt alternativ busrute - besparelser på gårdprojekt

Dato:
18/09 - 2017

Kære #NAME#

Hermed to beskeder fra bestyrelsen for Ejerforeningen Seierøehus.

En sejr: Ingen busser på vores lille privatvej

Vi har netop fået meddelt fra Københavns Kommune, at de ikke alligevel omlægger busruten op ad Sjælør Boulevard langs vores ejendom, mens metrobyggeriet står på de kommende fem år. I stedet omlægges busruterne op ad Borbjergsvej. Det kunne altså betale sig at klage. Det viser også, at det betaler sig at gøre en fælles indsats. Forvaltningen nævner selv de mange underskrifter - og vores gode argumenter - som en af årsagerne til, at de fandt en anden rute. Tak til jer, der gik ind i sagen - og dem der skrev under! Læs mere i facebookgruppen.

Besparelser skal findes på gårdprojektet

Gårdrum, der står for gårdprojektet på vegne af Københavns Kommune, har haft gårdhaveprojektet i udbud og er kommet frem til, at der skal findes besparelser. Der vil være et møde om dette, hvor beboerne kan komme med deres syn. Bestyrelsen har ikke som sådan mulighed for at beslutte noget - det er jo København Kommunes projekt - men vi vil selvfølgelig også møde op og give vores besyv med.

Gårdrum skriver:

"På mødet vil vi præsentere de nødvendige besparelser i projektet, og der vil være mulighed for at tale om, hvad der ønskes prioriteret og hvilke eventuelle tilkøb ejerforeningen kan gøre hvis der er interesse for det.
Vi vil derudover fortælle om den kommende anlægsprocess og de praktiske omstændigheder for blandt andet håndtering af affald og parkering af cykler mens byggeriet står på."

 

Mødet om besparelser:

Mandag d. 25. september kl. 17.00

Lokale 2'eren på Karens Minde Kulturhus.

Ejere og beboere i foreningen kan deltage.

 

Mvh

Bestyrelsen for Ejerforeningen Seierøehus

 

 

 

 

 

 

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København