En opsang fra bestyrelsen

Dato:
12/06 - 2017

Kære #NAME#
Vi har den seneste tid oplevet forskellige problemer, som vi kun i fællesskab kan løse.

1) Hold døre lukkede

Vi har tidligere haft indbrud i kælderrum, og det er ikke sjovt. Sørg derfor altid for at holde dørene ud mod facade og gård lukkede. Nogle blokerer dørene på forskellig vis - og det er ikke tilladt. Luk kun personer, du har tillid til, ind i opgangen. Husk, at reklameomdelere og posten selv kan lukke sig ind, så hvis nogen kommer med reklamer, skal du ikke lukke dem ind.

2) Sorter dit skrald - også storskrald!

Pap skal i papcontainerne. Almindeligt skrald skal i skraldecontainerne - og så videre. Vores ejendomsinspektør ærgres over at måtte spilde tid - som ellers kunne bruges fornuftigt på andre projekter - på at rydde op efter beboere. Det er også et problem, at folk læsser alt muligt tilfældigt affald, eks. pap, til storskrald. Du skal selv sortere, inden du lægger ting til storskrald.

3) Afføring i kælderen

Vi har nu flere gange oplevet, at der er blevet efterladt menneskeafføring i kælderen. Stop med at bruge kælderen som toilet.

4) Husk at rydde legetøj op

Det er blevet meget bedre i gården, men nogle børnefamilier glemmer stadig at rydde op efter deres leg. Du bedes huske at få dine børn til at rydde op efter deres leg eller selv rydde op efter dem, også selvom legetøjet måske lå fremme i forvejen.

5) Oprydning i kælderen

Der ligger rundt om i kældrene ting, beboere har smidt/lagt/tabt. Dem begynder ejendomsinspektøren at fjerne og få smidt ud. Så sørg for selv at fjerne det, hvis det er vigtigt.

Med ønsket om en god sommer,

Bestyrelsen for Ejerforeningen Seierøehus

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København