Husk generalforsamlingen mandag + en opsang

Dato:
02/04 - 2017

Kære #NAME#

Her er en venlig påmindelse. Mandag 3. april har vi generalforsamling for ejerforeningen. Det er kl. 18. hos Karens Minde, lokale ABC.

Vi skal blandt andet stemme om ny tv-løsning hos Bolignet Aarhus.

Overvej også gerne, om du har lyst til at stille op til bestyrelsen, eventuelt som suppleant. Hvis du har spørgsmål til, hvad det kræver, er du velkommen til at ringe til et bestyrelsesmedlem og høre mere. Vi har det hyggeligt - og vi går op i at gøre arbejdet ordentligt, så du vil indtræde i et godt samarbejde.

Legesager i gården

Vores børnefamilier har været sløsede på det seneste og har vist glemt vores husordaen, som siger:

"Legeredskaber skal opryddes/fjernes efter endt brug. Sker dette ikke, kan disse ved gentagne henstillelse pa° fællesarealerne, bortskaffes af ejerforeningen."

Så ryd venligst op efter jer eller lær jeres børn det ;-)

Læs gerne husordenen her og genopfrisk hukommelsen: http://www.seieroehus.dk/56394/husorden

Sortering af affald

Husk altid at sortere affald og være ryddelige. Vores ejendomsservice, Green Service, mister tid til andre vigtige opgaver hos os, hvis de skal rydde op efter os. Samtidig skader det miljøet - og gør det dyrere at have bolig her - hvis sorteringen halter. Hver gang kommunen må frasortere en container, på grund af fejlsortering, får vi alle en ekstra regning.

Det er i sidste ende kun os selv, der kan betale den ekstra regning.

Nyt tv-signal mandag

Søndag den 2. april kl. 23 afbrydes Yousees tv-signal. Herefter må der påregnes driftsforstyrrelser og manglende tv-signal natten igennem. Arbejdet forventes afsluttet kl. 7.00 om morgenen mandag den 3. april, hvor vi har Bolignet Aarhus' signal.

Bolignet Aarhus skal ikke skal ind i din bolig og gøre noget. Men kig forbi Miljøstuen mandag den 3. april, hvor de er kl. 7.00-12.00, hvis der er brug for hjælp til fx kanalsøgning eller andet.

VIGTIGT! Selvom du får tv-signal i løbet af natten er det vigtigt, at du efter kl. 7 selv laver en ny kanalsøgning, for at være sikker på du får den tv-pakke, du har bestilt.

Med ønske om et dejligt forår! Og vi ses mandag!

Mvh bestyrelsen for Ejerforening Seierøehus

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København