Skift af tv-signal udsat til 2. april

Dato:
28/03 - 2017

Kære #NAME#

Bestyrelsen for Ejerforeningen Seierøehus sender her en vigtig, praktisk information angående overgangen fra Yousee til Bolignet Aarhus som tv-udbyder.

Beboere, der allerede har tilmeldt sig Bolignet Aarhus, får også direkte information, men vi sender også denne email, så vi er sikre på, at alle får besked.

Da Yousee ikke tillader, at Boligtnet Aarhus tager tv-signalet før tid, er de nødt til at flytte overtagelsesdagen til d. 2. april. Husk at der gratis tilmelding til og med søndag d. 26. marts. Herefter er oprettelsesgebyret 450 kr.
 
Det tekniske arbejde påbegyndes søndag den 2. april kl. 23, hvor tv-signalet afbrydes. Herefter må der påregnes driftsforstyrrelser og manglende tv-signal natten igennem. Arbejdet forventes afsluttet kl. 7.00 om morgenen mandag den 3. april.
 
Bolignet Aarhus skal ikke skal ind i din bolig og gøre noget. Men kig forbi Miljøstuen mandag den 3. april, hvor de er kl. 7.00-12.00, hvis der er brug for hjælp til fx kanalsøgning eller andet.
 
VIGTIGT! Selvom du får tv-signal i løbet af natten er det vigtigt, at du efter kl. 7 selv laver en ny kanalsøgning, for at være sikker på du får den tv-pakke, du har bestilt.
 
Alt dette gælder selvfølgelig også for dig, der har bestilt tv inden for de seneste par dage - og endnu ikke har modtaget en ordrebekræftelse fra Bolignet Aarhus.
 
Indstillinger til manuel tv-kanalsøgning
Måske får du brug for disse manuelle indstillinger, hvis ikke den automatiske kanalsøgning finder tv-kanalerne:
 
Netværks-ID:         100
Frekvens:               306(000) MHz
Symbol Rate:         6875 kilosymbol
QAM:                        64 QAM modulation
 

Kundeservice
Du er velkommen til at kontakte Bolignet Aarhus' kundeservice på 82 50 50 50 og info@bnaa.dk, hvis der er spørgsmål eller brug for hjælp. De har åbent mandag-fredag kl. 10-19 og lørdag kl. 12-15.
 
De opdaterer også bolignet-aarhus.dk/seierøehus løbende.

Mvh bestyrelsen for Ejerforeningen Seierøehus

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København