Ny tv-udbyder og ny ejendomsinspektør

Dato:
14/02 - 2017

Kære #NAME#

Hermed info om den nye tv-udbyder. Som beboerne besluttede på generalforsamlingen sidste år, har vi opsagt Yousee. Fremover, fra 29. marts 2017, får vi en udbyder, Bolignet Aarhus, der tilbyder større fleksibilitet.

Der er en vigtig påmindelse: Vores opsigelse hos Yousee gælder desværre ikke din individuelle tv-pakke, hvis du har valgt noget udover grundpakken. Så hvis du har en udvidet tv-pakke, så husk at kontakte Yousee senest denne måned, så du undgår, at Yousee kræver betaling for tv-kanaler, du faktisk ikke kan se fremover.

Bolignet Aarhus er en virksomhed, der ikke har som formål at tjene penge, men levere billigt tv og internet.

Du kan - som noget nyt - selv vælge, om du ønsker en tv-pakke hos vores fælles udbyder. Du er også velkommen til at finde alternativ løsning, eksempelvis streaming via internet og lignende.

Sidste år på generalforsamlingen ønskede et flertal af beboerne en Grundpakke Plus. Det er derfor denne, man kan vælge. Den koster 129 kr. om måneden. Man kan også vælge andre pakker. Få mere info om dine muligheder i PDF-dokumentet, som er vedhæftet denne mail eller på http://bolignet-aarhus.dk/seierøehus

På generalforsamlingen den 3. april, vil BoligNet Århus fremlægge en ny løsning de har arbejdet på det sidste år. Løsningen indeholder mulighed for webtv (tv via internettet), tilvalg af enkeltprogrammer og et bredere udvalg af programpakker end vi har set tidligere. Der skal på Generalforsamlingen, stemmes om vi skal omlægge til den nye løsning.

Du skal bestille senest 26. marts 2017, hvis dit tv-signal skal virke, når Bolignet Aarhus overtager. Oprettelsen er gratis inden denne periode. Bestil via tilmeldingsseddel eller online.

Bolignet Aarhus vil være til stede i Miljøstuen den 9. marts kl. 18-19 og 18. marts kl. 13-14, hvor du kan kigge forbi og stille de spørgsmål, du evt. måtte have.

Huskeliste

  • Opsig din nuværende, udvidede tv-pakke direkte hos Yousee senest i februar
  • Bestil pakke hos Bolignet Aarhus senest 26. marts
  • Få svar på infomøde i Miljøstuen den 9. marts kl. 18-19 og 18. marts kl. 13-14
  • Overgangen fra Yousee til Bolignet Aarhus sker den 29. marts 2017
  • Sæt kryds i kalenderen 3. april, hvor vi på generalforsamling stemmer om evt. ny tv-pakke-løsning


Ny ejendomsinspektør

Her en påmindelse: Keld Graven er stoppet hos GreenCircle og ny ejendomsinspektør for vores ejendom er Morten Vejlbjerg. Han kan fanges på mobil 60 91 67 91 eller mail mv@greencircle.dk. Mere info på vores hjemmeside: http://seieroehus.dk/55158/ejendomsservice

Mvh bestyrelsen for Ejerforeningen Seierøehus

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København