Bortskaffelse af dit juletræ + pas på gamle elkabler

Dato:
28/12 - 2016

Kære #NAME#

Hermed et lille julenyhedsbrev fra ejerforeningens bestyrelse med to emner - ét praktisk, ét alvorligt.

Snart begynder juletræerne at drysse, og I vil gerne have dem ud af stuen. Placer dem i en bunke ved tørrestativerne - så sørger vi for en fælles bortskaffelse. Aflever træet i gården senest 13. januar.

Nu til emne nr. 2, en advarsel.

Læs her, hvad en beboer har skrevet til bestyrelsen:

"For nogle måneder siden, kunne jeg lugte "noget brændt" i min lejlighed et par gange i løbet af en uge. Troede først at lugten kom fra relæet.

Fik elektriker på besøg, men han fandt ingen fejl ved relæet.
Han var lige gået, da jeg igen kunne lugte det brændte, og jeg nåede at hente ham tilbage inden han kørte, - det viste sig at der lå brændte kabler i væggen i stuen..!

Elektrikeren sagde jeg havde været heldig, fordi jeg havde opdaget det i tide, for hver 4. brand skyldes fejl ved el-installationer. I mit tilfælde var installationen både gammel, og ulovlig. 

Dette for at gøre jer opmærksom på, at vi nok har en del ulovligheder/gamle stofkabler tilbage i ejendommen, og at det kan udvikle sig fatalt."

Vi bor i en gammel ejendom, og vi ved ikke altid, hvad tidligere beboere har lavet eller fået lavet af installationer. Vi vil derfor bede alle beboere være opmærksomme på, om de har installationer, som ligner, at de er af meget gammel art.

Det er billigt at få en elektriker forbi og tjekke elinstallationerne. Det vil vi gerne opfordre til, at du gør, hvis du er i tvivl.

Du kan også selv tjekke for åbenlyse fejl - eksempelvis for mange forlængerledninger og elapparater til én kontakt - på Bolius, boligejernes portal: https://www.bolius.dk/tjek-dine-el-installationer-18307/

Det var et lidt alvorligt emne, men vi bor jo i samme ejendom og har et fælles ansvar for at passe på hinanden, så vi håber, I vil være opmærksomme på elkablerne.

Med ønsket om en glædelig jul og godt nytår.

Mvh

Bestyrelsen for Ejerforeningen Seierøehus

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København