Indbrud, væggelus og julestue

Dato:
04/11 - 2016

Kære #NAME#

Indbrud

Der har sidste uge været indbrud i kælderrummene ved Offenbachsvej 37-39. Vi har tidligere oplevet indbrud, hvor tyvene har skruet skruerne i kælderrumsdørene ud. Denne gang har tyven sparket dørene ind/brækket dem op. Bestyrelsen opfordrer alle til at fjerne ting af høj værdi fra kælderrum, så tyvenes interesse i kælderrummene mindskes. Desuden gør vi opmærksom på, at kælderrums indhold som regel kun i ringe grad er dækket af din indboforsikring.

Væggelus i lejlighed på Sjælør Boulevard 30

Beboere i en lejlighed på Sjælør Boulevard 30 beretter om væggelus. De har mistanke til, at de kan komme fra en nabolejlighed. Beboere i Sjælør Boulevard 28, 30 og 32 bedes være opmærksomme på, om de kan være ramt. Ved mistanke, kontakt da hurtigst muligt ejendomsinspektør Keld Graven på mobil 60 40 84 40 eller mail kg@greencircle.dk, da foreningen ønsker at fjerne skadedyr, inden de spreder sig. Læs om symptomer eks. her.

Vær opmærksom på, at væggelus ofte kommer fra Fjernøsten, hvor de er udbredte. Undgå at tage eks. kød og andre madvarer hjem fra ferien.

Julestue d. 20. november

Medbring det gode julehumør søndag d. 20. november om eftermiddagen, hvor vi i år afholder julestue. Vi vil tilbyde æbleskiver, gløgg og saft til ungerne. Medbring gerne egne småkager, eller andet, hvis du har lyst :-)

Hyggeprojektet bliver at lave julepynt til opgangene. Eksempelvis et hjerte til hver indgangsdør. Vi sørger for pap og papir. Medbring gerne en saks.

Alle aldre er velkomne!

Sted: Miljøstuen (fælleslokalet) ved Sjælør Boulevard 32
Tidspunkt: Fra klokken 14 til 17. Du bestemmer.
Tilmelding: Send helst en email til fkk@seieroehus.dk senest d. 18. februar, så vi kan købe ind i rette mængder. Du er også velkommen til at kigge forbi på dagen, selvom du ikke er tilmeldt.

Mvh bestyrelsen for Ejerforeningen Seierøehus

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København