Har du set skadede teglsten?

Dato:
20/07 - 2016

Kære #NAME#

Her er en kort opfordring til, at vi alle - især på tredje sal - hjælper med at kigge efter skadede teglsten på taget. Baggrunden er, at en beboer har set flere teglsten, der er skadede. Det er et problem, især ved skybrud, hvor vand kan trænge ind og forårsage dyre skader på bygningen. Potentielt løse teglsten udgør desuden en fare i tilfælde af kraftig vind, hvor de kan rive sig løs og falde ned.

Vores ejendomsinspektør har besigtiget de løse teglsten, der er fundet, men kan konstantere, at skaderne er svære at se nede fra gaden. Derfor beder han om hjælp fra os beboere.

Der kommer håndværkere en af de kommende dage og skifter teglstenene. Den store udgift er at leje en lift, så det vil være en stor besparelse, hvis vi kan klare alle skadede teglsten i en omgang.

Derfor: Vend meget gerne dine øjne mod taget og se, om du kan spotte skadede teglsten. Det er noget med, at sommerens dille er at lede efter Pokemons med deres smartphone for tiden. Måske teglstens-spotning er en god, alternativ beskæftigelse nogle minutter.

Kontakt ejendomsinspektør Kjeld Graven, hvis du ser skadede teglsten. Keld Graven kontaktes som altid på mobil 60 40 84 40 eller email kg@greencircle.dk.

Til orientering er der indtil videre set skadede teglsten ved Offenbachsvej 35 og Sjælør Boulevard 32. Der er sikkert skadede teglsten flere steder.

Fortsat god sommer til jer alle.

Mvh bestyrelsen, Ejerforeningen Seierøehus

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København