Orientering om tv-udbyder, retssagen, grønne gårde + bonusinfo

Dato:
01/06 - 2016

Kære #NAME#

Her lidt nyt fra ejerforeningens bestyrelse.

Nyt om retssagen
Først den glædelige nyhed. Efter vores sejr i byretten har foreningens tidligere administrator overgivet sig for langt størstedelen af kravet, nemlig den del som vedrørte rentekravet. Denne del af kravet, godt 327.000 kr., er allerede betalt til foreningen.

Tidigere administrator vil dog anke et beløb på 47.000 kr. til Landsretten. Det er beløbet, som byretten erklærede, at tidligere administrator uretmæssigt havde pålagt os at betale ved opsigelsen. Vi forventer også at vinde denne del i Landsretten, og vi forventer ikke store advokatomkostninger i den forbindelse.

Ny tv-udbyder først næste år
På generalforsamlingen forrige måned valgte foreningens medlemmer at udskifte Yousee med Bolignet Aarhus som tv-udbyder.

Vi har ni måneders opsigelse på vores aftale med Yousee. Det vil sige, at vi skifter pr. 1. april 2017 til Bolignet Aarhus.

Hvis du har en pakke hos Yousee, udover basispakken, skal du huske selv at opsige pakken senest med minimum én måneds varsel til udgang af marts måned næste år. Vi vil naturligvis informere yderligere, når vi kommer nærmere skiftet.

Grønne gårde forsinket
Oprindeligt var planen, at anlægsarbejdet med den nye gård skulle gå i gang i år, men kommunen har meldt, at gården først ventes færdig næste efterår. Stemmeprocenten var 58,2 procent, og af disse stemte 93,3 procent ja, mens 6,7 procent har stemt nej. Pengene ventes endeligt bevilget af kommunen til august.

Bonusinfo: Rene borde i gården i grillsæsonen
Vi har noteret os, at mange er glade for at bruge grillene i gården, men at fugleklatter kan spolere den oplevelse en anelse. Vi har derfor fået rengøringen til jævnligt at rengøre borde og bænke i gården. 

Med ønsket om en god sommer :-)

Bestyrelsen for EF Seierøehus

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København