Nyt om tyverier og storskrald

Dato:
03/02 - 2018

Kære #NAME#

Hermed nyhedsbrev fra bestyrelsen for Ejerforeningen Seierøehus.

Ulovligt storskrald på gaden

Desværre hensætter nogle stadig ulovligt storskrald på gaden. Det koster os som forening - det vil sige også i sidste ende dig - tusindvis af kroner, når vi skal rydde op efter det. Vi opfordrer derfor til, at man orienterer bestyrelsen og tager fotos af synderen, hvis man ser nogle hensætte ulovligt storskrald, så vi kan sende regningen videre.

Hvis du har storskrald, må du opbevare det i dit kælderrum, indtil vi igen får storskraldscontainer ud.

Tyverier i kælder

Vi undersøger, hvad det koster at indføre briklås, så man med chip kan låse sig ind. Disse kan nulstilles, hvis der igen opstår en situation, hvor vi mistænker fremmede for at have fået adgang til kælderen. Vi tjekker på kameraovervågningen, om vi kan få billeder af tyvene. Vi opfordrer til, at man tømmer sit kælderrum for ting af høj værdi.

Vaskerier

Lige nu er vaskerier gratis, så der ikke er kontanter at hente for tyven. Vi arbejder på at indføre kontantfri betaling.

Rotter på loftet

En lejlighed har haft en rotte i skunken på 3. sal. Henvend dig til ejendomsinspektør, hvis du opdager frisk fæces fra lort i din skunk, så det kan blive undersøgt, om der er veje fra kloak op til skunken. Det skulle der ikke være, men dette problem havde vi for nogle år siden. Undgå at opbevare fødevarer i skunken.

Til slut vil sige stort tak til alle, der hjælper med at holde gård, skraldeskure og arealer pæne og viser hensyn til naboerne.

Bedste hilsner,

Bestyrelsen for Ejerforeningen Seierøehus

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København